membrete2

___________________BENVINGUTS__________________

Els cicles formatius que oferta l’IES Veles e Vents pretenen formar tècnics qualificats professionalment, capaços d'integrar-se en el sistema productiu de les empreses del sector audiovisual i d'espectacles.

L'equip educatiu del Departament d’Imatge i So ha elaborat les programacions seguint els currículums de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i de l'experiència adquirida després d’anys dedicats a la formació.

Els Cicles Formatius oferts són:

       · Grau Mitjà de Vídeo Discjòquei i So. (+ Info)
       · Grau Superior d’Il·luminació, Captació i Tractament d'Imatge. (+ Info)
       · Grau Superior de So per Audiovisuals i Espectacles. (+ Info)
       · Grau Superior d'Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius. (+ Info)

 

Esdeveniments destacats

3a Mostra de treballs audiovisuals dels alumnes de 2n curs 2015-2016

L'IES Veles e Vents organitza la 3a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So.

Es podran veure les millors produccions de l'alumnat del centre del Grau de Gandia.

El pròxim dijous 3 de març a les 20h el saló d'actes del Grau de Gandia acollirà la 3a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.

La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrarà els seus treballs classificats per categories on hi haurà tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es podran veure inclouen produccions de videoclips, spots publicitaris, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, doblatges, falques de ràdio i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als cicles formatius d'Imatge i de So.

En paraules del cap de departament, Ferran Santos, “aquest és el tercer any que organitzem la Mostra del treballs de l’alumnat i és una oportunitat ideal per veure quina professionalitat tenen els actuals estudiants d’Imatge i So i cap on es dirigeixen les destresses i interessos d’aquesta joventut”. Per al director del centre, Toni Fornet, “la cita del dijous és un moment ideal per trobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra l’interessant d’aquests ensenyaments i com, des dels centre públics, oferim formació laboral amb la realització de productes que per la seua qualitat poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle”.

L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So des de fa dotze anys, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 

Gravació Musical al Teatre Serrano en directe

Els alumnes de 2n de So gravaren en directe l'actuació del grup PROESO format per més de vuitanta músics. En el següent link podeu escoltar la gravació íntegra: Gravació música Teatre Serrano en directe.

 

Fotogenio

El departament d'Imatge i So de l'IES Veles e Vents us convida a Fotogenio 2014, on a més de Sebastián Salgado, hi ha ponents con Israel Luri (fotgrafía 3D), Antonio Yagüe, Eugenio Recuenco ... i tallers de fotografia i de vídeo molt interessants. Per a més informació clicka al següent link: Fotogenio.

 

Cop d'ull de treballs

sebastian rodriguez0090 copia.jpg

Canals de notícies

Ensenyament públic

         http://www.ceice.gva.es/documents/162777557/162777722/FSEpos_val.jpg/f2ab3a10-2ca4-4044-81e0-364d159d72a1?t=1460561926590?t=1460561926590

                

Accès professorat

Calendari i Esdeveniments

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31