membrete2

Benvinguts

Els cicles formatius que oferta l’IES Veles e Vents pretenen formar tècnics qualificats professionalment, capaços d'integrar-se en el sistema productiu de les empreses del sector audiovisual i d'espectacles.

 

L'equip educatiu del Departament d’Imatge i So ha elaborat les programacions seguint els currículums de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i de l'experiència adquirida després d’anys dedicats a la formació amb la col·laboració de les empresses del sector.

Informació dels Cicles Formatius

Esdeveniments destacats

7a Mostra de treballs dels alumnes de 2n curs 2019-2020

L'IES Veles e Vents organitza la 7a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So.

El passat dimecres 26 de febrer, el Teatre Serrano de Gandia va acollir la 7a Mostra de treballs d'alumnes d'Imatge i So de l'IES Veles e Vents. El certamen ha estat organitzat pel professorat i alumnat d'aquest centre educatiu de la Safor perquè la gent de l'entorn social del centre, i diversos professionals del sector, puguen conèixer quines produccions audiovisuals, fotogràfiques i sonores realitza l'alumnat d'aquest cicles formatius.


La Mostra està organitzada en forma d'una gala on l'alumnat mostrà els seus treballs classificats per categories on hi ha tres finalistes i un guanyador. Els treballs que es poden veure, inclouen produccions de videoclips, curtmetratges, gravacions musicals en estudi, postproducció de so, animacions en 3D, animacions visuals i fotografies. I totes elles han estat realitzades com a treballs de les diferents assignatures que s'imparteixen als diferents cicles formatius d'Imatge i de So: els graus superiors d'Il·luminació, captació i edició d'imatge, de So per audiovisuals i espectacles, el d'Animació en 3D i entorns interactius i el grau mitjà de Vídeodisjòquei i so.


En paraules del cap de departament, Natzari Lorente, "és una oportunitat ideal per veure la professionalitat que tenen els actuals estudiants d'Imatge i So". Per al director del centre, Toni Fornet, "la cita del dimecres és un moment ideal per retrobar-nos totes aquelles persones que creiem en la formació professional entorn un esdeveniment que demostra la capacitació professional amb la realització de productes que, per la seua qualitat, poden estar a qualsevol mitjà de comunicació o espectacle".


L'IES Veles e Vents és un centre educatiu ubicat al Grau de Gandia on es poden estudiar diversos cicles formatius d'Imatge i So, i on diversos alumnes han acabat els seus estudis per continuar treballant a diferents empreses del sector de l'audiovisual, els mitjans de comunicació, estudis de fotografia i empreses d'espectacles, o bé han constituït la seua pròpia empresa. El centre compta, a més, amb alumnat que ha aconseguit diversos premis extraordinaris de Formació Professional de la Generalitat Valenciana.

 

 

 

Ensenyament públic

                   

    http://www.ceice.gva.es/documents/162777557/162777722/FSEpos_val.jpg/f2ab3a10-2ca4-4044-81e0-364d159d72a1?t=1460561926590?t=1460561926590  

       

Accés a Intranet per al Professorat